Dermaline logo
[:swvar:icon:2:]
  • by: Caroline Monté
  • September 1st, 2022
  • Category:

Huidverjonging ? 1 + 1 = 4 !


Het is een jarenlange trend dat het voorkomen van onze huid belangrijker en belangrijker wordt, heel veel mensen vinden er jeugdig uitzien een absolute must en hebben daar ook veel voor over!

Dermaline werkt met geliposomeerde alcoholpeelings… Say What?!

Het is een jarenlange trend dat het voorkomen van onze huid belangrijker en belangrijker wordt, heel veel mensen vinden er jeugdig uitzien een absolute must en hebben daar ook veel voor over! Dit kan gaan van het opsmukken van de realiteit zoals het gebruiken van filters online en op social media tot verregaande ingrepen zoals plastische chirurgie, met een waaier aan mogelijkheden die hiertussen liggen.

Een andere actuele trend is echter dat consumenten meer en meer kiezen voor zoweinig invasief mogelijke technieken, dus dat verregaande plastische ingrepen toch wel weer een drempel zijn geworden, men kiest nu eerder voor een ‘tragere’ aanpak zonder risico’s.

In de zoektocht naar een gave, gladde, jeugdige huid mag je iets heel belangrijk niet uit het oog verliezen, ons verouderingsproces (en dus ook dat van de huid) zet zich elke dag verder. Er bestaat op vandaag, jammer genoeg, geen enkele techniek waarmee we huidveroudering volledig kunnen stilleggen. Concreet wil dat zeggen dat we ook elke dag met onze huid moeten bezig zijn om deze puntgaaf te houden, niet enkel elke morgen en elke avond in onze beauty routine, maar ook bij een Skin Professional die werkt met resultaatsgerichte technieken om de huid mee op te bouwen.

In het geval van huidverbetering geldt dat 1+1=3 is, de synergie tussen professionele behandelingen en thuisverzorging op maat van jouw huid zorgen ervoor dat tekorten continu worden aangevuld, dat specifieke problemen worden voorkomen of uitgesteld, waardoor je huid er lang natuurlijk stralend blijft uitzien ! Het is heel belangrijk om jou hier door een professional in te laten begeleiden, want net zoals je naar een Afslankcoach gaat voor advies op maat van jouw lichaam, moet ook jouw huidconditie constant worden opgevolgd zodat je tijdig kan ingrijpen en bijsturen !

Vergis je niet, net zoals elke persoon uniek is, is ook de veroudering van jouw huid heel individueel, genetisch bepaald, afhankelijk van jouw levensstijl (roken, alcohol, slapen, voeding,…) enz, een goed-geschoolde professional zal al deze factoren herkennen en er zo voor zorgen dat jouw huid niet alleen op de behandelstoel, maar ook in de badkamer thuis optimaal verzorgd wordt.

Deze persoon maakt voor jouw stralende, jeugdige huid hét verschil tussen 1+1 = 3 en 1+1 = 4 !!

Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde, België
+32 (0)55 89 06 88
info@dermaline.be

Privacy
Cookies

© 2021 Dermaline
Website by Grafica