Dermaline logo
[:swvar:icon:2:]

Join the team

partners gezocht

Als groeiend Belgisch merk staat Dermaline open voor samenwerkingen met enthousiaste professionele partners. Ben je net als ik gepassioneerd door huidverjonging en -verbetering? Kies je voor zakelijke correctheid en een respectvol contact? Laat ons dan samen voor een stralende toekomst gaan. Wij bieden je:

Een volledig wetenschappelijk onderbouwd productgamma, zowel voor            thuisgebruik als voor in de professionele cabine
Een resultaatgericht behandeltraject op maat voor elke consument
Een vrijblijvend of geëngageerd partnership, jouw keuze
Een samenwerking met een Belgisch merk 
+Een productgamma in eigen beheer dat inspeelt op wat jij en je klanten nodig hebben

COMPLEET BEHANDELCONCEPT

Dermaline wordt met recht 'Skincare that works' genoemd. Het Dermaline concept bestaat enerzijds uit 11 producten voor de verzorgingsroutine @home en anderzijds een professioneel behandelpakket (20+ referenties) bestaande uit reinigers, liposomale peels en serums, aangepaste maskers én huidverbeterende grepen die, indien gewenst, kunnen gecombineerd worden met apparatuur.

Alle behandelprotocols zijn volledig uitgewerkt en berekend, ook de behandeltrajecten zijn per huidprobleem samengesteld zodat u als professional snel en correct advies aan uw klant kan geven. De Dermaline protocolmap of Safia, Skin Computing Technologie, zijn onmisbare tools om samen met uw klant het gewenste eindresultaat te visualiseren én te behalen. 

Marketing & social media

Het Dermaline concept zit ook in het marketingverhaal en de social media. Als Dermaline professional heb je een passie voor de huid en het behalen van resultaten. Als zakenpartner zorgen we er graag voor dat je alle tijd hebt om je te focussen op je klanten. 

We ontzorgen je graag door je commerciële communicatie voor te bereiden of volledig uit handen te nemen als jij dat wil. Omdat we allemaal op dezelfde manier behandelen, adviseren en communiceren, ontwikkelen we een unieke community die elke consument onmiddellijk herkent. Wil je graag opendeurdagen organiseren? Of wil je behandeltechnieken opfrissen? Dan kan je een beroep doen op onze opgeleide freelancers.

advies en opleidingen

Om resultaten te behalen, is het belangrijk dat je begrijpt hoe een huidprobleem ontstaat. Wat is het samenspel tussen verschillende factoren? Hoe ontwikkelt een bepaald huidbeeld? Een Dermaline professional begrijpt het belang van liposomale inkapseling, de inwerking van ingrediënten en de technieken waarmee je synergieën kan bereiken.

Een Dermaline partner leert ook om de juiste diagnoses te stellen en daarbij de juiste producten en behandelingen te adviseren. Het concept begint altijd met de 'Dermaline signature behandeling' en resulteert in een kuur of jaartraject, afhankelijk van de behoefte van jouw klant. We leren jou hoe je dit aanpakt en hoe je jouw persoonlijk Dermaline succes creëert.

Ondersteuning

Het Dermaline merk is van Belgische origine en wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het voordeel is dat wij als ontwikkelaar eigenaar zijn over het volledige proces. Zo kunnen we extra voordelen bieden aan onze partners. Een strenge policy rond internetverkoop bijvoorbeeld om onze brand én onze partners te beschermen en iedereen een correcte verdienste te garanderen. We kunnen snel ingrijpen als er aanpassingen nodig zijn en beslissen zelf welke producten in ons programma ontbreken op basis van de input van de Belgische klanten. De keten is op die manier heel kort en kan volledig afgestemd worden op lokale behoeften en vragen.

Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde, België
+32 (0)55 89 06 88
info@dermaline.be

Privacy
Cookies

© 2021 Dermaline
Website by Grafica