Dermaline logo
[:swvar:icon:2:]

Het Dermaline programma zorgt voor een oplossing op maat voor elk huidtype en elk huidprobleem gerelateerd aan huidveroudering. Met een professionele huidanalyse matchen we de behoeften van je huid aan je eigen verwachtingen. Ben jij de volgende Dermaline believer? 

voor elke huid

In 4 eenvoudige stappen krijgt je huid de optimale verzorging. Dermaline werkt daarvoor met een eenvoudige kleur- en cijfercode. Zo is het meteen duidelijk wat de functie is van elk product en in welke volgorde je ze gebruikt. Het programma volgt een logisch stramien en bij elke stap zijn er specifieke producten die passen bij de behoefte van jouw huid.

Het Dermaline stappenplan is er niet alleen voor je verzorgingsroutine thuis. Onze professionals zijn speciaal getraind om voor jou een behandelplan op maat samen te stellen zodat je nog sneller het gewenste resultaat behaalt. 

het stappenplan

01

dagelijkse essential

Reiniger & toner

Elke huidverzorgingsroutine begint met de juiste reiniging. Met een product dat past bij jouw huidtype, maak je de huid schoon. Dat is essentieel om haar voor te bereiden op het inwerken van resultaatsgerichte ingrediënten.

02

extra boost

serum

Een serum bevat hogere concentraties aan werkzame stoffen en kan dieper in de huid dringen. Je gebruikt het onder je dag- en nachtverzorging.

03

wakkere blik

De huid rond je ogen heeft een fijne textuur en bevat geen talgklieren. Daarom vraagt deze zone speciale verzorging.

oogcrème

creams

Het is belangrijk om je huid tweemaal per dag na de reiniging te verzorgen met een aangepaste crème. Eén crème kan nooit in alle behoeften van jouw huid voorzien. Daarom is het belangrijk om af en toe een ander product uit ons gamma te kiezen.

04

dag en nacht

05

bescherming tegen de zon

sunscreen

Naar schatting 80% van de zichtbare verouderingsverschijnselen is te wijten aan de blootstelling van UV-licht. Daarom is het belangrijk de huid iedere dag te beschermen met een aangepaste zonnefilter.

Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde, België
+32 (0)55 89 06 88
info@dermaline.be

Privacy
Cookies

© 2021 Dermaline
Website by Grafica