Dermaline logo
[:swvar:icon:2:]

Caroline Monté

20 jaar ervaring vertaald naar een duidelijke visie

Als zaakvoerder van een familiebedrijf van de tweede generatie ervaar ik al jaren dat de cosmeticamarkt sneller en sneller verandert. Er worden uiteenlopende accenten gelegd, hogere eisen gesteld en de nadruk ligt meer en meer op expertise en professionaliteit. Daarom besliste ik een aantal jaar geleden om resoluut te kiezen voor mijn passie, huidverjonging en -verbetering. De uitdagingen in onze sector van de afgelopen jaren hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van een eigen private label: Dermaline.

Dermaline is een totaalconcept waarmee we huidveroudering willen aanpakken. De producten hebben effect op de huid in zijn totaliteit en behandelen resultaatgericht alle verschijnselen van veroudering. Denk aan het zichtbaar verminderen en voorkomen van pigmentvlekken, verslapping, fijne lijntjes en rimpels. De producten herstellen de huid, maken ze sterker en pakken onzuiverheden aan. Met een professionele huidanalyse bepalen we je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, kunnen we werken aan het totaalbeeld of op het verbeteren van één specifiek probleem.

unieke liposomale werking

Het fundament van Dermaline is de liposomale inkapseling van belangrijke ingrediënten. Concreet wil dat zeggen dat de werkzame stoffen in microcapsules zitten verpakt. Daardoor kunnen ze snel en diep in de huid dringen. Zo vermijden we irritatie aan de oppervlakte van de huid en kunnen de ingrediënten optimaal hun werk doen zonder aan kracht in te boeten. Met zichtbare resultaten tot gevolg.

De structurele samenstelling van de liposomen komt overeen met die van onze eigen celmembranen. Daardoor hebben ook de kapsels zelf een positief effect op de huid. Ze worden als huideigen ervaren en helpen om de huid te hydrateren. Foutjes in de celmembranen die ontstaan door externe agressie, helpen ze herstellen. Een win-win voor elke huid en dat zie je. 

Caroline

Liposomale werking

Om zichtbare resultaten te behalen, moeten ingrediënten op de juiste plaats in de huid terechtkomen. Liposomale inkapseling laat toe om de juiste concentratie op de juiste diepte in de huid vrij te geven, zonder nadelige effecten.

Wetenschappelijk onderbouwd

Alle formules zijn samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek, rekening houdend met gekende biologische processen in de huid.

efficiënt en resultaatgericht

Bij het bepalen van formules werken we minstens met de minimale concentraties die bewezen resultaat geven. Waar mogelijk combineren we specifieke werkstoffen omdat ze dankzij hun synergetische werking mekaars effecten versterken.

+ 20 jaar ervaring

Als familibedrijf met een passie voor huidverbetering en -verjonging sinds 1986, staan we voor eerlijke resultaten zonder loze beloften. 

Belgisch merk

De korte keten tussen lokale producent én consument laat toe om een productgamma aan te bieden dat perfect aansluit bij de behoefte van elke Belgische klant.

De liposomale werking maakt ons gamma uniek

Partnership

Dermaline vind je via ons netwerk van opgeleide professionals. Je kan er producten aanschaffen, maar ook aangepaste behandelingen boeken. Wil je graag zichtbare resultaten en tegelijk genieten een rustgevende wellness touch? Boek dan je huidanalyse op maat en de Dermaline Signature Behandeling bij één van onze partners.

Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde, België
+32 (0)55 89 06 88
info@dermaline.be

Privacy
Cookies

© 2021 Dermaline
Website by Grafica