Dermaline logo
[:swvar:icon:2:]
  • by: Caroline Monté
  • September 1st, 2022
  • Category:

Welkom bij de Dermaline Community!


Dermaline werd als merk in eerste instantie ontwikkeld vanuit een passie voor huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen. Als professional ging ik jarenlang op zoek naar een merk dat aan alle specifieke behoeften van de huid kon voldoen en de problemen, ontstaan door huidveroudering, resultaatgericht kon behandelen.

Welkom bij de Dermaline Community!

Dermaline werd als merk in eerste instantie ontwikkeld vanuit een passie voor huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen. Als professional ging ik jarenlang op zoek naar een merk dat aan alle specifieke behoeften van de huid kon voldoen en de problemen, ontstaan door huidveroudering, resultaatgericht kon behandelen. Verschillende keren botste ik op beperkingen of verschil in visie, waardoor ik er uiteindelijk voor gekozen heb om een volledig nieuw behandelprogramma op poten te zetten.

Dermaline staat niet enkel voor producten, het staat ook voor resultaten, het staat voor een compleet uitgewerkt behandelconcept én een positieve Dermaline community, waar we als professionals samenwerken en ervaringen uitwisselen!

Het uitwerken van een productgamma, het vinden van een geschikt labo en producent, het kiezen van de naam en het uitwerken van het concept, waren allemaal drempels waar we over moesten. Soms leken de uitdagingen groter dan de motivatie, maar gelukkig steeg het enthousiasme telkens weer wanneer we de volgende mijlpaal hadden bereikt.

En nu beginnen we met het echte werk! September 2022 lanceren we Dermaline namelijk volop op de Belgische markt. We zijn fier om ons ‘lokale’ merk aan iedereen te mogen voorstellen en we bouwen aan onze community, aan onze Dermaline klantengroep, waarin we heel veel verschillende mensen mogen verwelkomen, die allemaal dezelfde passie hebben! Onze Dermaline professionals engageren zich om ervaringen en resultaten met mekaar uit te wisselen, hou dus onze socials zeker in de gaten als je hier meer van wilt zien!

Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben, dan verwelkomen wij je graag in onze Dermaline Community!

Liefs,
Caroline

Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde, België
+32 (0)55 89 06 88
info@dermaline.be

Privacy
Cookies

© 2021 Dermaline
Website by Grafica